Gratis online masterclass

Reken in drie stappen af met die constante trek in zoetigheid

Wil jij écht gaan voor die gezonde lifestyle, zonder het gevoel te hebben dat je weer op dieet gaat? Dat kan, echt!

Zelfs als jij waarschijnlijk alles al geprobeerd hebt en niets lijkt te werken omdat die drang naar zoetigheid gewoon te groot is en je daardoor iedere maandag weer opnieuw start met je goede voornemens. Ik dacht altijd dat het aan mij lag, ik was nu eenmaal een zoetekauw. Gelukkig weet ik inmiddels beter, het lag niet aan mij…het kwam door mijn hormonen!

Je hormonen zorgen ervoor dat je keer op keer weer trek krijgt, dat je die stemmetjes in je hoofd hoort die roepen dat je iets moet eten. Krijg je die hormonen in balans dan verdwijnt dat dus ook. Toen ik daar eenmaal achter kwam, was mijn missie geboren. Dit moest iedereen weten!

In een gratis live online masterclass leer ik je in drie simpele stappen hoe jij je hormonen in balans kunt krijgen zodat jij net als ik voorgoed afscheid kunt nemen van die constante trek in zoetigheid en daardoor dit keer wel jou goede voornemens vol kunt houden. En belangrijk om te weten 😉Zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn, daar hou ik namelijk niet zo van!

Wil jij aan de slag met een methode die wel werkt? Wil je dat leren van iemand die dit dagelijks aan heel veel vrouwen (met groot succes) leert? In plaats van keer op keer starten met je goede voornemens, waarvan we allebei weten dat die toch niet gaan werken?

Van iedere maandag opnieuw starten met goede voornemens naar nooit meer op dieet

Ik dacht wel dat ik wist wat ik moest doen om gezond te leven. Ik was altijd met voeding bezig, heb alle soorten diëten gedaan en gaf daarnaast les in verschillende sportscholen. En toch lukte mij het maar niet om die trek in zoetigheid onder controle te krijgen. Iedere maandag startte ik daarom opnieuw met mijn goede voornemens, super frustrerend! Want als ik wist hoe het werkte, waarom lukte het dan niet?

Veel te zwaar was ik niet, maar omdat één stukje chocola standaard een reep werd ging ik regelmatig op dieet. Zo ging ik de ene maand streng op dieet en at ik mega gezond om de volgende maand weer door te slaan en alles er weer aan te eten wat er de maand daarvoor af was gegaan.

Geen idee had ik dat die constante trek in zoetigheid, die stemmetjes die roepen om chocola komen door je hormonen. Toen ik daar eenmaal mee aan de slag ging, ging er een wereld voor mij open. Het was écht zo makkelijk! Had ik dat maar eerder geweten 😉

Leer in 1 uur met welke drie stappen jij kunt afrekenen met die eeuwige trek in zoetigheid

Weten hoe het werkt, gezonder leven, betekend niet per se dat je het ook kunt toepassen. Waarom is het jou immers dan nog steeds niet gelukt?
En dan bedoel ik niet een tijdelijk dieet, dat lukt meestal wel….maar het volhouden is vaak een heel ander verhaal. Het is niet voor niets dat er zoveel dames iedere maandag weer opnieuw starten met gezonder eten.

Iedere poging om af te komen van die constante drang naar suikers, zonder rekening te houden met je hormonen is gedoemd om te mislukken. Klinkt heftig, maar dat valt mee! Er is namelijk geen ingewikkeld dieet voor nodig om jouw hormonen weer in balans te krijgen. Je moet alleen even weten hoe 😉

Wil jij weten hoe je jouw hormonen weer in balans krijgt waardoor jij eindelijk afscheid kunt nemen van die irritante stemmetjes in je hoofd die roepen om die reep chocola? Wil je gezonder leven zonder het gevoel te hebben ‘op dieet’ te moeten?

Laat mij je helpen met deze gratis masterclass, het enige wat je hoeft te doen is 1 uur vrij maken in je agenda. Tip: pak een notitieboekje erbij. Je krijgt een hoop info en zo kun je daarna direct aan de slag gaan met mijn tips!

Ik leer je in 3 simpele stappen hoe jij jouw hormonen weer in balans kunt krijgen, stappen waarvan ik zelf had gewild dat ik die veel eerder van iemand had gehoord.

Mijn gratis online masterclass bespaart jou een hoop teleurstellingen en frustratie van mislukte pogingen om gezond te eten. Dit zijn de eerste drie stappen die ik iedereen adviseer om definitief af te rekenen met al die goede voornemens om gezonder te gaan leven. Voornemens waarvan je ergens op voorhand ook al wist dat je ze waarschijnlijk toch niet gaat volhouden.

Vrouw Foto Wandelen Reizen YouTube Thumbnail (Instagram-bericht (Vierkant)) (1280 x 720 px) (3)

De online masterclass van 1 uur is waardevol voor jou als jij:

 • Niet meer afhankelijk wilt zijn van suikers
 • Niet meer de hele dag door aan eten wilt denken
 • Lekker in je vel wilt zitten zonder het gevoel te hebben dat je een dieet volgt
 • Klaar bent met die vervelende moodswings en opgeblazen buik
 • Vol zelf vertrouwen wilt zijn omdat het jou nu wel lukt om die gezonde lifestyle vol te houden
 • Je niet meer wilt afvragen wat jij vandaag nou weer aan moet omdat de helft van je kleding te strak zit

Als jij op een aantal van bovenstaande vragen YES hebt geantwoord, dan is dit dé masterclass voor jou en ben je meer dan welkom én deel ik heel graag mijn kennis en ervaring met jou.

Waarschuwing: mijn enthousiasme over hormonen is aanstekelijk en waarschijnlijk denk jij na mijn masterclass alleen nog maar…..dit wil ik!

Juist omdat ik hier zo in geloof, gun ik dit jou ook! Waarom? Omdat ik met mijn methode al zoveel vrouwen heb geholpen en zij het bewijs zijn dat dit werkt.

Praktische details

 • Dinsdag 26 maart 20:00 uur
 • Online, lekker thuis vanaf de bank
 • Investering: gratis
 • Ik geef hem live, er komt waarschijnlijk geen replay

Wat leer je tijdens deze gratis masterclass op 26 maart

 • Meer over hormonen, waardoor jij ook de oorzaak van die eeuwige trek in zoetigheid beter begrijpt
 • Hoe jij je hormonen in balans kunt krijgen en ook die gezonde lifestyle een stuk makkelijk wordt om vol te houden
 • Dat op dieet gaan niet de manier is om af te komen van al die goede voornemens
 • Waarom dit wel voor jou gaat werken
 • En nog veel meer 😉