1 op 1 coaching traject 'Reset je hormonen'

Leer bewust kiezen voor een gezonde leefstijl, op een manier die bij jou past, je gemakkelijk vol kunt houden en je trek in zoetigheid voor 100% laat verdwijnen.

Ik leer jou wat er voor nodig is om niet meer de hele dag door aan zoetigheid te denken en hoe je eindelijk afscheid kunt nemen van die irritante stemmetjes in je hoofd die roepen om die reep chocola.

Hierdoor wordt het maken van gezonde keuzes een heel stuk makkelijker en kun je die gezonde lifestyle ook op de lange termijn veel beter volhouden. En dat alles zonder het gevoel te hebben dat je 'op dieet bent', want af en toe een stukje chocola of iets anders lekkers mag straks nog steeds!

Door deze gezonde lifestyle zal jij je fitter en energieker voelen als nooit te voren!

Herken je dit?

Jij bent die enthousiaste vrouw die volop in het leven staat. Je hebt een leuk gezin, een druk sociaal leven én een baan met verantwoordelijkheid. Stress ervaar je niet echt, je noemt het liever ‘lekker druk’. Vanaf de buitenkant lijkt het of je altijd ‘in controll’ bent, want aan discipline en wilskracht lijkt het je niet te ontbreken…op dat ene na dan. Er is namelijk één ding waar je maar geen controle over krijgt, die eeuwige drang naar zoetigheid.

Keer op keer neem jij je voor om minder te gaan snoepen en gezonder te gaan eten. Inmiddels heb je al zoveel verschillende diëten geprobeerd en ben je al tig keer op maandag opnieuw begonnen, maar krijg je jouw cravings maar niet onder controle.  

Constant ben je met jezelf in strijd, zal ik wel of toch niet….constant die stemmetjes die roepen om die Tony Chocolony. Onwijs frustrerend, je bent niet eens opgewassen tegen een reep chocola.

Door alle frustraties en teleurstellingen wordt je er moedeloos van en die extra kilootjes die er na iedere lijnpoging weer net zo hard aankomen helpen daar ook niet bij.
Naast alle frustraties, teleurstellingen en constante trek in zoetigheid is dit ook herkenbaar voor jou: 

Hoe zou het zijn als jij?

Maar ook als:

Dit is mogelijk als jij aan de slag gaat met je hormonen!

Die constante trek in zoetigheid? Jezelf niet fit voelen, moodswings, slecht slapen…. Het komt niet door jou! Het zijn je hormonen. Ga je daarmee aan de slag….dan is die gezonde lifestyle zo veel makkelijker om te krijgen én te behouden….ook voor jou!

Welkom bij mijn 1 op 1 coaching traject:
'Reset je hormonen'

12 weken lang ga jij samen met mij aan de slag om jouw hormonen weer in balans te krijgen.

Om je hormonen weer in balans te krijgen zal de focus liggen op het gebied van hormonen, voeding, mindset en bewegen.

Het programma is geen one size fits all, maar een op maat gemaakt programma waarin je…en ik hou niet zo van het woord…haha…echt een transformatie zal ondergaan. Je zal écht gaan merken hoeveel makkelijker het is om gezonder te leven, beter voor jezelf te zorgen als jouw hormonen weer in balans zijn. 

Wat houdt het programma in?

Aan het einde van het traject

Eerst kennismaken?

Plan dan een gratis sessie in

Wat klanten over mij zeggen

Monica
Lees verder
Ik wilde je even laten weten dat het best heel goed gaat, menstruatie is gister begonnen en heb echt nergens last van gehad van stemmingswisselingen en andere gekke dingen. Ook echt rust in mijn hoofd en dat is erg prettig. En geen buikpijn week ervoor en eten gaat stukken beter! Ben gelijk toen begonnen met die supplementen en voel mij veel energieker al. Donderdag ga ik op vakantie en heb daar ook alle vertrouwen in.
Monica
Lees verder
Ik wilde je even laten weten dat het best heel goed gaat, menstruatie is gister begonnen en heb echt nergens last van gehad van stemmingswisselingen en andere gekke dingen. Ook echt rust in mijn hoofd en dat is erg prettig. En geen buikpijn week ervoor en eten gaat stukken beter! Ben gelijk toen begonnen met die suplementen en voel mij veel energieker al. Donderdag ga ik op vakantie en heb daar ook alle vertrouwen in.
Marijke
Lees verder
Een aantal maanden geleden ben ik bij Mariska gestart. Ze heeft me geholpen om mijn lichaam beter te begrijpen. We maakten afspraken en zetten kleine stapjes die bij mij passen. Mariska begreep het ook als ik me er een keer niet aan kon houden en wist me altijd weer op te peppen en het van de positieve kant te bekijken. Ze dacht met me mee.

Met name de bloedtest heeft mij belangrijke inzichten gegeven. Ik heb inmiddels meer energie, ben rustiger, denk niet meer de hele dag aan eten en heb veel minder zin in zoetigheid. Mariska bedankt!
Jennifer
Lees verder
In eerste instantie kwam ik bij Mariska wegens hormonale klachten, onrustige huid, opgeblazen buik, stoelgang problemen en constante trek (circa 7 eetmomenten per dag). Na de bloedtest kon ik gericht aan de slag en heb ik voeding gelaten waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou kunnen (zoals cappuccino en brood). Ik voelde meer rust doordat ik eetmomenten had gehalveerd. Afgelopen maanden minder last van hoofdpijn, verzadigd gevoel na een maaltijd, betere stoelgang, minder opgeblazen buik, gladdere huid en minder trek in zoetigheid. Het blijft een kwestie van discipline, dus kilo's verliezen moet zeker niet je hoofddoel zijn. Je lekker in je vel voelen en een levensstijl creëren die voor jou werkt en passend is, is veel kostbaarder. Mariska geeft je een extra duwtje in de rug en motiveert door je te laten richten op het positieve.
Els
Lees verder
Mijn trek in zoetigheid is zeker verminderd, iets wat ik niet gedacht had. De goede tips, de aanmoedigingen, de mailtjes iedere week vol met leuke tips en recepten....iemand die met je meedenkt en helpt oplossingen te vinden vond ik erg fijn. Het heeft mij heel veel goede dingen gebracht. O.a. meer vertrouwen in mijn eigen lichaam en alles wat ik zelf best al weet i.p.v. best wat tijd per dag door te brengen mijn mijn calorieën app en de weegschaal!
Patricia
Lees verder
Mariska weet precies de pijnpunten/valkuilen op te sporen en je het zetje in de juiste richting te geven. Ik vond het heel prettig dat het duidelijke en klare taal was, waar je direct iets mee kunt. Ik kreeg het vertrouwen dat ik mij echt beter zou gaan voelen. Hoewel ik dacht een heleboel te weten, waren er echt genoeg tips die mij heel veel hebben opgeleverd. De trek in zoetigheid is echt heel erg verminderd. Tegen iedereen die twijfelt wil ik zeggen....doen! Want het gaat je zoveel opleveren. Als je denkt dat je alles al hebt geprobeerd, kom je bij Mariska voor verrassingen te staan.
Claudia
Lees verder
Een paar maanden geleden, ben ik gestart bij Mariska, van jij en je hormonen.

Ik wist dat er iets met mijn voeding was, waar ik last van had. Maar wat? Na 10 jaar van alles geprobeerd te hebben, wist ik nog niet waar mijn klachten nu echt vandaan kwamen. Met de huisarts kwam ik ook niet verder. Ik moest maar reuma medicatie gaan slikken, terwijl ik geen reuma heb. Dat zag ik zelf niet zitten.

Als ik even stil had gezeten, kon ik bijna niet lopen van de gewrichtspijn, Altijd moe, slecht slapen en kortademig. Tot ik de advertentie van Mariska in de krant las, dat wilde ik dan wel proberen.

Mariska komt op mij over als een bevlogen vrouw. Ze wil heel graag helpen, meedenken en luistert goed naar wat ik nodig heb. Ze weet waar ze het over heeft. Ik voelde geen enkele druk bij haar.

En het belangrijkste! Een heel goed resultaat! Ik heb mij in lange tijd niet zo fit gevoeld. Ik ben helder in mijn hoofd, geen pijn of andere ongemakken meer. Stress kan ik nu veel beter aan. Ik slaap weer als een roos.

Ik start ik mijn dag fluitend en vol energie, ook in de avond voel ik mij nog steeds energiek. Dat is heel anders geweest. Door de EMB-bloedtest, weet ik nu van welke voeding en supplementen mijn lijf blij wordt. Alles bij elkaar zorgt dat ervoor dat ik mij herboren voel. Dat was mij niet gelukt zonder de expertise van Mariska.

Mariska, ik kan je niet genoeg bedanken, wat een verandering is dit in mijn leven.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Ik woon niet in de buurt, is dit een probleem?
Nee hoor, dat is geen probleem. De maandelijkse live coaching wordt opgenomen en kun je online terugkijken. De 1 op 1 coaching voor het bespreken van de uitslag van de bloedtest kan ook online. 

Ik heb alle diëten inmiddels geprobeerd, gaat dit mij wel helpen?
Dit traject is zeker geen dieet, want wij gaan samen echt voor die nieuwe lifestyle. Doordat je straks niet constant meer aan zoetigheid denkt, krijg je de volledige controle over wat en wanneer je eet. Je zult merken dat het straks vanzelf gaat en ook jij gewoon één stukje chocola kunt eten in plaats van die hele reep 😉

Ik ben super enthousiast over het traject, maar twijfel door de hoogte van de kosten
Stel jezelf dan eens de vraag…Wat zou je doen als je 100% zeker wist dat je alles gaat bereiken wat je wil als je nu “ja” zegt, zou je het dan doen? Die garantie heb je… en nee die krijg je niet van mij;). Als jij namelijk nu besluit dat jij een persoon bent die er álles uit gaat halen en die in staat is om die gezonde lifestyle echt eigen te maken…te gaan manifesteren, dan gáát dit jouw lukken. Die garantie mag je jezelf geven! Ben je in staat om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor álles in je leven? Dan hoeft deze investering totaal niet spannend te zijn. En zie het ook echt als een ‘investering’ in jezelf en niet als ‘kosten.’ Jij voelt het beste wat goed is voor jou, vertrouw op dat gevoel en handel ernaar.

Chat openen
1
💬 Stel een vraag
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?