1 op 1 coaching programma Jij en je hormonen

Van iedere maandag opnieuw starten met gezonder eten naar nooit op dieet.

In dit coach programma leer ik jou wat er voor nodig is om niet meer de hele dag door aan zoetigheid te denken, eindelijk die paar kilo's af te vallen, afscheid te nemen van die eeuwige moodswings en irritante stemmetjes in je hoofd die roepen om die reep chocola.

Jij kunt weer gaan gaan stralen én echt trots zijn op jezelf.

Herken je dit?

Hoe zou het zijn als?

Welkom bij mijn coaching programma
Jij en je hormonen

12-weken lang gaan wij samen aan de slag om jouw hormonen weer in balans te krijgen.

De focus zal liggen op het gebied van voeding, mindset en bewegen.

Het coaching programma is geen one size fits al, maar echt een op maat gemaakt programma waarin ik 12 weken lang jou coach, cheerleader en steun en toeverlaat ben. Ik laat je nieuwe dingen uitproberen, geef je af en toe een schop onder je kont, laat je uit je comfort zone gaan met als doel jou weer te laten stralen!

Wat houdt het programma in?

Aan het einde van het traject

Eerst kennismaken?

Plan dan een gratis sessie in

Wat klanten over mij zeggen

Monica
Lees verder
Ik wilde je even laten weten dat het best heel goed gaat, menstruatie is gister begonnen en heb echt nergens last van gehad van stemmingswisselingen en andere gekke dingen. Ook echt rust in mijn hoofd en dat is erg prettig. En geen buikpijn week ervoor en eten gaat stukken beter! Ben gelijk toen begonnen met die suplementen en voel mij veel energieker al. Donderdag ga ik op vakantie en heb daar ook alle vertrouwen in.
Marijke
Lees verder
Een aantal maanden geleden ben ik bij Mariska gestart. Ze heeft me geholpen om mijn lichaam beter te begrijpen. We maakten afspraken en zetten kleine stapjes die bij mij passen. Mariska begreep het ook als ik me er een keer niet aan kon houden en wist me altijd weer op te peppen en het van de positieve kant te bekijken. Ze dacht met me mee.

Met name de bloedtest heeft mij belangrijke inzichten gegeven. Ik heb inmiddels meer energie, ben rustiger, denk niet meer de hele dag aan eten en heb veel minder zin in zoetigheid. Mariska bedankt!
Jennifer
Lees verder
In eerste instantie kwam ik bij Mariska wegens hormonale klachten, onrustige huid, opgeblazen buik, stoelgang problemen en constante trek (circa 7 eetmomenten per dag). Na de bloedtest kon ik gericht aan de slag en heb ik voeding gelaten waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou kunnen (zoals cappuccino en brood). Ik voelde meer rust doordat ik eetmomenten had gehalveerd. Afgelopen maanden minder last van hoofdpijn, verzadigd gevoel na een maaltijd, betere stoelgang, minder opgeblazen buik, gladdere huid en minder trek in zoetigheid. Het blijft een kwestie van discipline, dus kilo's verliezen moet zeker niet je hoofddoel zijn. Je lekker in je vel voelen en een levensstijl creëren die voor jou werkt en passend is, is veel kostbaarder. Mariska geeft je een extra duwtje in de rug en motiveert door je te laten richten op het positieve.
Els
Lees verder
Mijn trek in zoetigheid is zeker verminderd, iets wat ik niet gedacht had. De goede tips, de aanmoedigingen, de mailtjes iedere week vol met leuke tips en recepten....iemand die met je meedenkt en helpt oplossingen te vinden vond ik erg fijn. Het heeft mij heel veel goede dingen gebracht. O.a. meer vertrouwen in mijn eigen lichaam en alles wat ik zelf best al weet i.p.v. best wat tijd per dag door te brengen mijn mijn calorieën app en de weegschaal!
Patricia
Lees verder
Mariska weet precies de pijnpunten/valkuilen op te sporen en je het zetje in de juiste richting te geven. Ik vond het heel prettig dat het duidelijke en klare taal was, waar je direct iets mee kunt. Ik kreeg het vertrouwen dat ik mij echt beter zou gaan voelen. Hoewel ik dacht een heleboel te weten, waren er echt genoeg tips die mij heel veel hebben opgeleverd. De trek in zoetigheid is echt heel erg verminderd. Tegen iedereen die twijfelt wil ik zeggen....doen! Want het gaat je zoveel opleveren. Als je denkt dat je alles al hebt geprobeerd, kom je bij Mariska voor verrassingen te staan.
Claudia
Lees verder
Een paar maanden geleden, ben ik gestart bij Mariska, van jij en je hormonen.

Ik wist dat er iets met mijn voeding was, waar ik last van had. Maar wat? Na 10 jaar van alles geprobeerd te hebben, wist ik nog niet waar mijn klachten nu echt vandaan kwamen. Met de huisarts kwam ik ook niet verder. Ik moest maar reuma medicatie gaan slikken, terwijl ik geen reuma heb. Dat zag ik zelf niet zitten.

Als ik even stil had gezeten, kon ik bijna niet lopen van de gewrichtspijn, Altijd moe, slecht slapen en kortademig. Tot ik de advertentie van Mariska in de krant las, dat wilde ik dan wel proberen.

Mariska komt op mij over als een bevlogen vrouw. Ze wil heel graag helpen, meedenken en luistert goed naar wat ik nodig heb. Ze weet waar ze het over heeft. Ik voelde geen enkele druk bij haar.

En het belangrijkste! Een heel goed resultaat! Ik heb mij in lange tijd niet zo fit gevoeld. Ik ben helder in mijn hoofd, geen pijn of andere ongemakken meer. Stress kan ik nu veel beter aan. Ik slaap weer als een roos.

Ik start ik mijn dag fluitend en vol energie, ook in de avond voel ik mij nog steeds energiek. Dat is heel anders geweest. Door de EMB-bloedtest, weet ik nu van welke voeding en supplementen mijn lijf blij wordt. Alles bij elkaar zorgt dat ervoor dat ik mij herboren voel. Dat was mij niet gelukt zonder de expertise van Mariska.

Mariska, ik kan je niet genoeg bedanken, wat een verandering is dit in mijn leven.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Ik woon niet in de buurt, is dit een probleem?
Nee hoor, dat is geen probleem. Het consult kan online of in mijn praktijk in Bergschenhoek plaatsvinden. 

Ik heb alle diëten inmiddels geprobeerd, gaat dit mij wel helpen?
Dit traject is zeker geen dieet, want wij gaan samen echt voor die nieuwe lifestyle. Doordat je straks niet constant meer aan zoetigheid denkt, krijg je de volledige controle over wat en wanneer je eet. Je zult merken dat het straks vanzelf gaat en ook jij gewoon één stukje chocola kunt eten in plaats van die hele reep 😉

Ik ben super enthousiast over het traject, maar twijfel door de hoogte van de kosten
Hoeveel is het je waard om nu voor eens en voor altijd af te rekenen met die eeuwige goede voornemens? Na dit traject kun jij eindelijk weer trots zijn op jezelf, voel jij je zelfverzekerder dan ooit en hoef je nooit meer op dieet! Een resultaat dat niet in kosten uit te drukken is zou ik zeggen!