Gratis live masterclass

‘Reken in drie stappen blijvend af met die constante trek in zoetigheid’

waarbij je ook nog kunt genieten van iets lekkers

Je voelt al een tijdje dat het anders moet….
Maar ondanks dat je je iedere dag voorneemt om minder te snoepen, hou je dit nooit vol. En daar baal je van….en dan vooral van jezelf.
Dat constante gesnaai, je krijgt er maar geen controle over en dat knaagt aan je.

Ondertussen ervaar je ook klachten als:

  • Moodswings waarbij zelfs je partner en kids het in de week voor je menstruatie moeten ontgelden. Hallo PMS klachten!
  • Een opgeblazen buik, waardoor je regelmatig na je lunch op het werk denkt…kan die broek niet wat losser
  • Energiedips en dan vooral in de middag waardoor je je regelmatig te buiten gaat aan de koekjes op kantoor (je weet wel, die voor je klanten bedoeld zijn)
  • Lovehandles, heb je overgewicht dan zit dit vooral om je middel

Door alle diëten die je hebt gevolgd denk je echt wel te weten hoe het werkt, maar toch lukt het je maar niet om het minder snoepen vol te houden. En dat frustreert je….

En dat snap ik! Maar weet je….je kunt er helemaal niets aan doen! Het zijn jouw hormonen, deze zijn uit balans en veroorzaken die behoefte aan zoetigheid.

Hoe je jouw hormonen weer in balans krijgt vertel ik je in deze masterclass. 
Ik ga je precies vertellen welke stappen jij te zetten hebt om blijvend af te rekenen met die constante trek in zoetigheid zodat jij daarna nooit meer op dieet hoeft!

Na deze masterclass weet jij:

Dianne
Lees verder
De masterclass is heel duidelijk, en smaakt naar meer! Ik zou de masterclass zeker aan andere dames aanraden.
Janneke
Lees verder
Ik word helemaal enthousiast van je verhaal, duidelijk verteld ook hoe het precies zit met hormonen...verhelderd en fijne tips!
Angelique
Lees verder
Interessant dat hormonen hier zo'n rol bij spelen. Duidelijke uitleg.
Marieke
Lees verder
Mega interessant en hele goede tips! Nooit geweten dat mijn hormonen ook op mijn snackdrang invloed hadden.

Hi! Ik ben Mariska en als hormoon & orthomoleculair coach….help ik vrouwen om zich weer fit, energiek en echt lekker in hun vel te voelen. 
Al die punten van hierboven het snaaien, diëten, moodswings, die constante gedachtes aan eten…..ik had het net zo!

Ik leefde op tussendoortjes, zoals eierkoeken…misschien ken je ze van de Jumbo met dat harde randje…ik vond ze heerlijk met wat aardbeien en soms wat slagroom erop…..kon mega snaaien om daarna weer streng op dieet te gaan. 

Omdat ik altijd op zoek was naar dé manier om die gezonde lifestyle vast te houden kwam ik op een gegeven moment een boek tegen over hormonen. Ik vond dat zo interessant want in dat boek werd aangegeven dat die trek in zoetigheid wordt veroorzaakt door die hormonen en een schommelende bloedsuikerspiegel….
Ik ben daar toen zelf mee aan de slag gegaan en merkte dat het echt werkte!

Er ging een wereld voor mij open…. Ik voelde ineens zo sterk ‘logisch dat het me tot nu toe steeds maar niet lukte!’ Waar ik eerder constant met eten bezig was, constant die stemmetjes in mijn hoofd hoorde….zal ik wel of toch niet…. had ik daar nu dus helemaal geen last meer van! Ik was daar zo enthousiast over….en dacht, dit moet iedereen weten!

Ik ben toen eerst volop aan de studie gegaan, ik heb de opleiding tot voedingsconsulent, Hormoon Factor Trainer en Orthomoleculair coach afgerond. 

Met alle kennis die ik heb opgedaan heb ik mijn eigen methode ontwikkeld en uiteindelijk dus ook mijn baan opgezegd en mijn eigen praktijk Jij en je hormonen gestart. Super spannend maar zo tof dat ik eigenlijk niet meer het gevoel heb dat ik aan het werk ben en voelt mij werk als een hele grote hobby. Wat wil je nog meer…denk ik dan!

Inmiddels heb ik al meer dan 100 vrouwen gecoacht die het maar niet lukt om van de zoetigheid af te blijven en daardoor zo balen van zichzelf. Ik leer ze bewust kiezen voor een gezonde lifestyle, op een manier die bij haar past én zij gemakkelijk kan volhouden, waardoor haar trek in zoetigheid voor 100% verdwijnt. En ze ze zich fitter voelt, meer energie heeft en ook die paar kilootjes teveel gemakkelijk kwijt raakt.

Waar ik inmiddels van overtuigd ben: hormonale klachten zijn niet nodig en zijn heel makkelijk te voorkomen. In de masterclass vertel ik je hoe!

Zorg dat je er bij bent!

Chat openen
1
💬 Stel een vraag
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?