Omega 3, waarom jij niet zonder kunt...

Wil jij niet constant trek hebben in zoetigheid, dan is het mega belangrijk om aan de slag te gaan met je bloedsuikerspiegel. Het stabiel houden van je bloedsuikerspiegel is hier het meest ideaal, hiermee voorkom je namelijk dat je bloedsuikerdips krijgt en toch naar die reep chocola grijpt, hallo craving!
Door aan de slag te gaan met je voeding, stress en mindset kun je al grote stappen maken. Maar er is nog iets….je kunt je lichaam namelijk een handje helpen!

Wanneer jij koolhydraten eet, zorgt het hormoon insuline ervoor dat de suikers (glucose) worden opgenomen in je cellen. Voor een goede en makkelijke opname in je cellen kun je je waarschijnlijk wel voorstellen dat het handig is dat jouw cellen lekker soepel zijn. Hoe je deze cellen soepel kunt houden? Omega 3!

Belangrijk om te weten is dat ons lichaam omega 3 niet zelf kan aanmaken. Hoe je er dan aan komt, vanuit voeding.  Je haalt het bijvoorbeeld uit vette vis, zoals haring, zalm en makreel. De belangrijkste stoffen die hierin zitten zijn EPA en DHA. Wil je hier voldoende van binnen krijgen, zal je 3 tot 4 keer per week vis moeten eten. Doe jij dat? Ik vind vis heerlijk, maar de 3 tot 4 keer per week haal ik bij lange na niet. Ik slik daarom dagelijks omega 3. Onder andere om mijn cellen soepel te houden, maar omega 3 heeft nog veel meer voordelen: 

De belangrijkste voordelen van omega 3

 • Het gaat ontstekingen in het lichaam tegen

 • Goed voor de darmflora

 • Kan auto-immuunziektes bestrijden

 • Laat je huid stralen

 • Heeft een positieve invloed op risicofactoren van hartziektes, te hoog cholesterol, reuma, darmontstekingen zoals bij Collitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn.

 • Kan de slaap verbeteren

 • Verbeterd de hersenfunctie

 • Maakt botten sterker en helpt tegen gewrichtsklachten

 • Helpt tegen depressie en angst

 • Kan de gezondheid van de ogen verbeteren

 • Kan symptomen van ADHD verminderen

 • Helpt menstruatiepijnen verlichten

Omega 3 pakketten

Omega 3 olie inclusief bloedtest

Je start met 2 flessen Eqology visolie in de eerste maand voor € 121,00 plus € 5,90 verzendkosten. Daarna betaal je maandelijks € 39,00 plus € 5,90 verzendkosten.

Om je extra te ondersteunen ontvang je in maand 5 de bloedtest én ontvang je van mij een gratis extra bloedtest (t.w.v. €84) om een nulmeting te doen. Zo kan je na 5 maanden ook feitelijk vergelijken hoezeer je vooruit bent gegaan.

Omega 3 olie

Je start met 2 flessen Eqology visolie in de eerste maand voor € 78,00 plus € 5,90 verzendkosten omdat je in de eerste maand een dubbele dosering nodig hebt.  Daarna betaal je € 39,00 plus € 5,90 verzendkosten. Waarom een abonnements-vorm?

Eqology gaat voor resultaat. Omdat het 120 dagen duurt voordat de voorraad omega 3 in je cellen is aangevuld start je met een pakket voor 6 maanden. Iedere maand ontvang je je bestelling automatisch thuis. Super handig, zodat je niet iedere maand opnieuw hoeft te bestellen. 

Om voldoende omega 3 binnen te blijven krijgen, raad ik je aan om ook na deze 6 maanden door te gaan met het gebruik van omega 3. 

Wil je toch stoppen, dan kun je dit makkelijk na 6 maanden doorgeven aan Eqology.

Chat openen
1
💬 Stel een vraag
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?