Gratis e-book

‘Voel je goed, de hele maand door’

5 tips om van je PMS klachten af te komen

Je hebt altijd wel wat klachten gehad in de week voor je menstruatie, maar sinds je de 40 bent gepasseerd, is het ineens zoveel erger geworden. Waar je er vroeger nog redelijk doorheen kwam, is het nu alsof je twee weken per maand compleet uitgeschakeld bent. Je lichaam voelt niet meer als van jou, en eerlijk gezegd weet je niet meer wat je kunt doen om weer normaal te functioneren. Eén ding is zeker: zo wil je het niet meer. Tijd voor actie!

Tijdens je PMS-week ervaar je klachten als:

  • Moodswings die gaan van een kort lontje, naar boosheid of je voelt je enorm neerslachtig
  • Je hebt weinig energie en nergens puf voor
  • Pijnlijke borsten
  • Een opgeblazen gevoel
  • Gewricht en/of spierpijn
  • Buikkrampen


Je baalt er ontzettend van.
Want net als je jezelf na je menstruatie weer goed voelt, wordt dat gevoel overschaduwd door schuldgevoelens over hoe je in je PMS-week tegen je partner en kinderen uitviel.

En alsof dat nog niet genoeg is, merk je dat je in die twee “goede” weken alweer gespannen vooruitkijkt, omdat je weet dat die ellendige PMS-periode er snel weer aankomt.

Dit moet anders en vandaag zet je de eerste stap. Vraag nu het e-book aan.

Na het lezen van dit e-book:

Hi! ik ben Mariska Hoefste 😊 PMS-expert die de 40 plus vrouw helpt om van haar verergerde PMS-klachten af te komen zodat zij zich niet 2 weken maar gewoon de hele maand door goed voelt en lekker door kan gaan met haar leven.

Als hormoonexpert heb ik al meer als 120 vrouwen met alle soorten hormonale klachten geholpen. En elke keer als er weer zo’n 40-tiger binnen stapte met verergerde PMS klachten, dan maakte mijn hart een klein sprongetje en dacht ik….yes dit wordt weer zo’n leuk traject.

Deze vrouwen begrijp ik helemaal, het zijn vaak enthousiaste gedreven vrouwen die hun leven lekker op koers hebben en daar dan ineens in geremd worden door verergerde PMS klachten wat natuurlijk onwijs frustrerend is. Ik weet dat ik daar het verschil in kan maken waardoor hun hele leven weer lekker door kan gaan….niet alleen twee weken in de maand maar gewoon de hele maand.

Dat maakt dat ik besloten heb om mij expliciet op deze vrouwen te richten. Omdat de impact zo groot is, ik hen zo leuk vind om mee te werken.
En stiekem, maar dat weten ze nog niet als ze bij mij binnen stappen 😉 helpt het aanpakken van de PMS klachten ze straks ook alvast om de overgang beter door te komen (daar hebben we het nog niet over want zo oud zijn ze natuurlijk nog niet, maar mocht jij nu die vrouw zijn…dan fluister ik het je alvast in).

Ik richt mij op die vrouw die van haar verergerde PMS-klachten wil afkomen zodat zij de hele maand door die leuke partner, moeder, vrouw en vriendin kan zijn die ze de andere twee weken van de maand ook is.

Waar ik inmiddels van overtuigd ben: PMS klachten hoef je niet op te lossen door aan de pil te gaan of gewoonweg te accepteren. Je kunt er iets aan doen!

In dit e-book vertel ik je precies hoe 🙂

Chat openen
1
💬 Stel een vraag
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?