Dit is waarom je gezonde voornemens iedere keer mislukken (en hoe je dat doorbreekt) 😀🙌😃

“Je kunt je hormonen in balans krijgen met een paar leefstijlveranderingen,” 

Dit is wat Eva had gelezen en dus ging ze los 😉

Allerlei tips gegoogeld, de nieuwste health trends geprobeerd, van meer sporten tot minder suiker eten. En dat ging even goed, tot dat… de motivatie verdween en de oude gewoontes er weer inslopen. Poging mislukt🚫

Herkenbaar?
Dit is precies wat ik vaak terug hoor in mijn praktijk. We gaan vaak aan de slag met gratis tips die we online vinden en dat gaat vaak maar heel even goed. Want al snel verlies je de motivatie en ga je weer op de oude voet verder. 

En weet je, het is echt niet omdat je geen doorzetter bent dat je dit niet volhoudt.

Het komt door dat kleine, o zo belangrijke deel van je brein: het reptielenbrein. Dit oerinstinct wil maar één ding—je veilig houden. Elke verandering voelt als een bedreiging (yes, ook al is het een gezonde leefstijl die ervoor gaat zorgen dat je PMS klachten verdwijnen), dus stuurt het je terug naar wat bekend is. Lekker comfortabel, maar niet zo handig als je écht van je PMS-klachten af wilt en die hormonen in balans wilt krijgen.

De truc is om dit te doorbreken, maar hoe doe je dat?
Het draait allemaal om je mindset en het leren managen van die automatische reacties.

In mijn gratis masterclass ‘Keer in 4 stappen je verergerde PMS klachten om’ leg ik uit hoe je dat reptielenbrein kunt hacken. Vooral in stap 4 ontdek je hoe je wél kunt blijven doorgaan met die nieuwe gewoontes en eindelijk je hormonen onder controle krijgt.

Ben jij klaar om je PMS-klachten achter je te laten en écht iets te veranderen?💥

Meld je dan aan voor mijn gratis masterclass.
Ik geef de masterclass live a.s. vrijdag 25 oktober om 9 uur. Mocht je niet kunnen, er komt een replay zodat je dat weekend nog kunt terugkijken.

P.s. naast alle waardevolle tips doe ik je aan het einde van de masterclass een onweerstaanbaar aanbod. Mocht je serieus willen starten, dan is dit ‘you’re sign’!😍💫

Ken je iemand met PMS klachten die hier dolgraag vanaf wil? Stuur gerust mijn mailtje door, zo helpen we elkaar 💕

Meld je hier aan voor de masterclass

Chat openen
1
💬 Stel een vraag
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?