Hoe het is begonnen…

Ruim 20 jaar geleden (ja echt ik schrok er zelf ook van) ben ik gestart bij de Rabobank. Zo hup vanuit mijn stage, aangenomen als ondersteuner op de hypothekenafdeling. Was het mijn droom om in de financiële wereld te werken? Nee zeker niet, maar wat ik wél wilde wist ik ook niet echt. Dus vond ik het prima zo en eigenlijk was het best leuk bij de Rabobank. De financiële wereld trok mij niet, maar klanten helpen daarentegen wel… daar werd ik écht blij van. Mocht ik meedenken over commerciële acties, dan stond ik vooraan. Binnen een grote organisatie als de Rabobank zijn er voldoende mogelijkheden en zo ben ik een aantal keer van locatie en functie geswitcht. Er was genoeg te leren, leuke collega’s dus ik zat er goed.  

Maar toch bleef het kriebelen, ik heb vroeger veel gedanst en vond het sporten altijd erg leuk. Daar wilde ik iets mee. Zo gezegd zo gedaan….ik ging een aantal opleidingen volgen en voor ik het wist gaf ik wekelijks les in verschillende sportscholen. Super leuk en ik kreeg daar veel energie van. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik werd gevraagd om bedrijfsleider te worden van een nieuwe vestiging van de sportschool waar ik lesgaf. Ik nam ontslag bij de Rabobank en ben fulltime in de sportschool gaan werken. Een super tijd, maar ik merkte dat ik daar niet helemaal mijn ‘ei’ kwijt kon. Ik had ambities en bepaalde ideeën die niet overeenkwamen met die van de eigenaar, waarop ik na een jaar besloot om weer terug te keren naar de Rabobank. Het lesgeven ben ik wel blijven doen, heerlijk om mensen te motiveren en blij te maken (en even lekker te laten zweten..haha).

Na weer een aantal jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben, inmiddels als hypotheekadviseur werd ik ruim 5 jaar geleden gevraagd om bij Fundament te werken. Een intermediair in de financiële dienstverlening die een nieuwe vestiging in Bergschenhoek ging starten. Na een super leuk gesprek hoefde ik niet lang na te denken en ben ik gestart bij Fundament. En ondanks dat het niet ‘mijn bedrijf’ was voelde het wel zo. We zijn daar gestart met maar een paar collega’s en we mochten over van alles meedenken. Voor mijn gevoel heb ik daar echt geproefd aan het eigen ondernemerschap en ik werd daar zó blij van. Het gevoel dat ik eigen ondernemer wilde zijn werd steeds sterker en dus bedacht ik, ik ga er iets bij doen. Wel lekker veilig, want mijn baan opzeggen vond ik te spannend. En zo was Shoes4kids geboren, een webshop in kinderschoenen. Deze webshop heb ik een aantal jaren gehad, maar de retailbranche was niet helemaal mijn ding.

En toen las ik het boek….Master your Mindset van Michael Pilarczyk (LEESTIP!). Dit boek gaat over het begrijpen van je eigen mindset én het leven van je leukste leven. Door dit boek ben ik mij gaan realiseren dat ik in mijn leukste leven eigen ondernemer ben…maar niet in de financiële wereld en ook niet als schoenenverkoper…maar wel in de gezondheidsbranche. Ik had veel boeken over ‘hormonen’ gelezen en vond eigenlijk dat iedereen dit moest weten. En toen kwam het moment waarop ik dacht, fuck it! Ik ga dit gewoon doen! Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen en ben op 1 januari mijn praktijk ‘Jij en je hormonen’ gestart. Een droom die uitkomt en waarin ik inmiddels de eerste vrouwen al heb mogen coachen. Zo leuk! Sterker nog, ik heb gewoon niet meer het gevoel dat ik aan het werk ben waardoor ik vanochtend niet eens meer wist welke dag het was…haha…

Chat openen
1
💬 Stel een vraag
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?