Als een dieet zou werken, waarom begin je er dan iedere keer opnieuw mee?

Keer op keer begin je weer opnieuw aan een dieet, best gek wanneer je hier over nadenkt.
Want als het zo goed zou werken, waarom moet je er dan iedere keer opnieuw mee beginnen?
Misschien omdat het toch niet zo goed werkt? 😉

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel, wil afvallen en besluit op dieet te gaan. Vanaf nu ga je niet meer snoepen, je skipt de koolhydraten of vetten en gaat fanatiek iedere dag sporten. Je start enthousiast en de kilo’s vliegen eraf en je voelt je goed. Tot het moment dat je gewicht stabiliseert en je steeds vaker die stemmetjes in je hoofd hoort die roepen dat je nu toch echt die pot Ben & Jerry’s moet opeten. Je hebt jezelf al best een tijd van alles ontzegt en besluit er aan toe te geven en binnen 5 minuten ligt de verpakking leeg in de prullenbak.

De dagen erna gaat het al niet veel beter. Je hunkert naar alles wat je al die tijd niet van jezelf mocht eten en je rem is eraf….resultaat: Je baalt van jezelf, je darmen zijn niet blij en om over die weegschaal nog maar niet te spreken.

Zo gaat het vaak met het volgen van een dieet. Jezelf van alles ontzeggen werkt niet, omdat er altijd een moment komt dat je dit niet meer volhoudt en daarom los gaat en wéér terug bij af bent.
Een lifestyle waarbij je 80% van de tijd gezond eet en 20% geniet van de minder gezondere dingen is daarom ook altijd mijn advies. Wanneer jou dit lukt is het zoveel makkelijker om jouw (gezondheids)doelen te halen.

Bij mijn coachees zie ik dat wanneer je je bloedsuikerspiegel onder controle hebt, het veel makkelijker is om gezondere keuzes te maken. Je trek in zoetigheid neemt hierdoor onwijs af waardoor je vaak niet eens meer trek hebt in zoetigheid. Bedenk je eens hoeveel makkelijker het voor jou zou worden om die gezonde lifestyle vast te houden?

95% van mijn coachees geeft aan niet meer regelmatig trek te hebben in zoetigheid én dat gun ik jou ook!

Ik bied jou daarom één gratis coaching sessie aan waarin ik je mijn gouden tip t.w.v. € 199,00 geef zodat óók jij die behoefte aan zoetigheid vaarwel kunt zeggen.


Er is echter een beperkt aantal plekjes, dus….don’t wait!
Via deze link kun je jouw gratis sessie claimen.

https://jijenjehormonen.nl/gratis-sessie/

Tot snel!

Liefs,
Mariska

Chat openen
1
💬 Stel een vraag
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?