Altijd in de avond trek en is dat hét moment waarop je gaat snacken?Lees dan even verder…..

Na een drukke werkdag ren en vlieg je thuis ook nog even door. Eten maken, wasjes draaien, kids op bed…en rond half 9 plof je op de bank voor je favo Netflix serie met een kop thee en het eerste wat je denkt is…..ik heb trek 😫 Omdat je jezelf ook deze week wéér hebt voorgenomen om minder te gaan snoepen geef je niet gelijk toe. Maar de stemmetjes in je hoofd gaan maar door en op een gegeven moment denk je, het was zo’n drukke dag ik heb het verdiend en voor je het weet heb je die zak drop of die pure reep chocola met hazelnoten achter je kiezen.
Achteraf in bed baal je van jezelf, waarom heb je toch weer toegegeven. Morgen dan maar weer….

In de gesprekken die ik heb hoor ik het snacken in de avond regelmatig terug en wellicht is het voor jou ook herkenbaar? De behoefte om te snacken in de avond komt vaak door twee dingen……je hebt er zelf een gewoonte van gemaakt óf je hebt echt trek.

Als het een gewoonte is, zal je deze moeten doorbreken. Dat is natuurlijk niet heel verassend 😉 maar kan soms flink lastig zijn. De eerste stap is om op zoek te gaan naar de trigger, waarom ga je eten?

Is dat uit verveling, zorg ervoor dat je je niet verveelt….lees een boek, ga wat yoga oefeningen doen, een meditatie, maak een wandeling etc. Probeer dus echt te onderzoeken wat voor jou de aanleiding is om te gaan snacken. Mocht je dat lastig vinden, kan dit ook helpen. 

Voordat je iets te snacken pakt, heb je altijd een paar seconden waarop je denkt…moet ik dit wel doen? Herkenbaar? Die paar seconden zijn hét  moment om te gebruiken en het snacken te stoppen. Draai je om, pak een glas water, doe de was, maak een wandeling….maar verzet je gedachten en zeg tegen jezelf ‘Ik kies ervoor om een andere keuze te maken want ……. Zeg hierbij niet tegen jezelf, dat je het NIET mag want dat werkt averechts.

Komt het snacken bij jou niet voort uit een gewoonte maar heb je gewoon echt trek? Grote kans dat je overdag te weinig hebt gegeten. De oplossing hier is vooral door ervoor te zorgen dat je maaltijden meer verzadigend zijn. Met name eiwitten en vetten zorgen ervoor dat je verzadigd raakt dus voeg deze dan wat meer toe.

Op zoek naar meer tips om van je snaaibuien af te komen? Dan heb ik iets leuks voor jou!

Vanavond (maandagavond 24 juni 20:00 uur) geef ik de gratis online masterclass ‘Reken in drie stappen af met die constante trek in zoetigheid’. In deze masterclass leer je welke drie simpele stappen jij te zetten hebt om blijvend je snaaigedrag onder controle te krijgen. Spoiler! Het heeft alles met hormonen te maken 😉

Na deze masterclass weet jij:

🍪𝗪𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐝𝐫𝐢𝐞 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐭𝐞 𝐳𝐞𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛𝐭 𝐨𝐦 𝐛𝐥𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧𝐝 𝐚𝐟 𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐤𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐢𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐤 𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐞𝐭𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝 zodat je jouw snaaigedag nu wel onder controle krijgt maar nog steeds kan genieten van iets lekkers
🍪𝗪𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐚𝐥 𝐣𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐠𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐭𝐞 𝐬𝐧𝐨𝐞𝐩𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐢𝐬𝐥𝐮𝐤𝐭….dit zal echt een eye-opener zijn waardoor je na de masterclass alleen nog maar denkt, logisch dat het mij nog niet is gelukt!
🍪𝐏𝐫𝐞𝐜𝐢𝐞𝐬 𝐰𝐚𝐭 𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠 𝐢𝐬 𝐨𝐦 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐡𝐨𝐫𝐦𝐨𝐧𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐛𝐚𝐥𝐚𝐧𝐬 𝐭𝐞 𝐤𝐫𝐢𝐣𝐠𝐞𝐧 zodat je eindelijk niet meer die stemmetjes in je hoofd hoort die roepen om die reep Tony Chocolony. Dit gaat je zoveel meer rust geven!
🍪𝐇𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐣𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐟𝐢𝐭 𝐞𝐧 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞𝐤 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐞𝐧, zodat je ook na een lange werkdag nog genoeg energie hebt
🍪𝐌𝐚𝐚𝐫 𝐨𝐨𝐤 𝐡𝐨𝐞 𝐣𝐢𝐣 𝐣𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐤𝐬 𝐭𝐫𝐨𝐭𝐬 𝐞𝐧 𝐳𝐞𝐥𝐟𝐯𝐞𝐫𝐳𝐞𝐤𝐞𝐫𝐝 voelt omdat je nu wel in die lievelingsjurk past….

Hoe dit ook voor jou mogelijk is, vertel ik je in de masterclass.
Meld je nu aan via onderstaande knop 👇🏼

p.s. er komt een replay die je binnen 48 uur kunt terugkijken! 
Mocht je niet kunnen op de 24ste is dat dus geen enkel probleem😃

Chat openen
1
💬 Stel een vraag
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?