Je hoeft het niet alleen te doen…..

Ik sprak haar voor het eerst tijdens een netwerkbijeenkomst voor ondernemers….ze ging gelijk aan op mijn verhaal en was ook een echte zoetekauw vertelde ze. Ze ging mij volgen op Insta en af en toe hadden we contact….iedere keer als ik haar sprak zei ze…ik ga binnenkort bij je starten hoor!

Uiteindelijk ging er een half jaar overheen tot ze aangaf….ik ben er klaar mee, ik wil een afspraak maken. Vier weken geleden zijn we samen gestart en is ze begonnen met het aanpassen van haar voeding. Door ons tussentijds contact wist ik dat ze lekker bezig was.
Afgelopen week sprak ik haar kort op (weer) een netwerkbijeenkomst….ze vertelde dat het super goed ging! Haar trek in zoetigheid was grotendeels weg, ze was wat kilootjes kwijt en het drie keer per dag eten ging haar ook goed af. Ze bood zelfs aan….mocht je ambassadeurs nodig hebben dan zeg je het maar hoor, ik ben fan! En dat terwijl ze pas net gestart is, we hebben nog 8 weken te gaan 😉

En ook nu ze zo lekker bezig is, kreeg ze vanuit haar omgeving de opmerking. Heb je dat dan echt nodig, een coach? Je weet toch zelf ook wel hoe het werkt? Wat ze aangaf? Blijkbaar niet….anders was het mij toch al eerder gelukt!

En dit is precies hoe ik er zelf ook in sta. Als je weet hoe het werkt en het lukt je niet…dan weet je het blijkbaar niet. En waarom zou je jezelf blijven frustreren, zonde van je tijd en energie toch?!
Zelf heb ik daarom ook een coach, twee inmiddels…haha….voor het ondernemen. Want naast hormooncoach ben ik natuurlijk ook ondernemer en dat is weer een vak apart 😉

Juist door een coach in te schakelen merk ik dat ik niet in valkuilen val waar ik niet hoef in te vallen. Voorkom ik een hoop frustratie en teleurstellingen…zij heeft het inmiddels allemaal al eens meegemaakt en weet precies wat wel en niet werkt. Waarom zou ik het wiel opnieuw gaan uitvinden of iets blijven proberen wat helemaal niet werkt?

Juist door de hulp die ik heb ingeroepen heb ik gemerkt dat mijn bedrijf de afgelopen maanden een vogelvlucht heeft genomen én daarom is het tijd voor de volgende stap. Ennnn daar ben ik echt SUPER enthousiast over…..hoe of wat ga ik de aankomende periode met je delen. Maar het wordt geweldig!!
Een klein tipje van de sluier….mijn aanbod gaat op de schop. Ik ga mijn aanbod op een dusdanige manier vormgeven, waardoor ik nog méér dames kan coachen…. want dat is waar ik het voor doe! Een kleine maar 😉 mijn huidige 1 op 1 traject krijgt een VIP versie, waardoor de investering omhoog zal gaan.

Omdat ik weet dat een hoop dames die mij volgen al even twijfelen of ze wel of niet willen instappen…weet dat er een verandering aankomt! Wil jij 1 op 1 gecoacht worden door mij en ook nog voor de huidige investering? Wacht dan niet en vraag nu nog je gratis sessie aan zodat we samen kunnen kijken of we een match zijn.

‘Wanneer je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg’

Op welk moment wacht jij? Pak het deze keer wel goed aan en kom in actie….
Ik zie je snel!

Klik hier voor je gratis sessie en kijk of we een match zijn

Liefs,
Mariska