Mijn allereerste ‘Monday blog’ van 2024 en dat ook nog eens op precies maandag 1 januari!

Ik kan mijn blog dan ook niet anders starten dan jou een mooi, gezond en gelukkig 2024 toe te wensen! Ik hoop dat je hebt besloten om dit jaar al jouw dromen na te jagen zodat jij er het mooiste jaar ooit van gaat maken.


Met die dromen na jagen ben ik precies een jaar geleden begonnen want…..het is vandaag exact een jaar geleden dat ik gestart ben met mijn praktijk Jij en je hormonen!!

Wat een mega jaar heb ik achter de rug! Zo trots op al die dames die ik heb mogen coachen en op de resultaten die zij hebben bereikt…want dáár doe ik het voor. En die resultaten….die gun ik jou ook zo!

Januari is altijd de maand van goede voornemens, waarschijnlijk heb jij ze ook? Je wilt weer gezonder eten, wat vaker sporten? Goede voornemens zijn top, alleen zie ik ze vaak al halverwege januari stranden omdat ze veel te extreem zijn. Zonde en totaal niet nodig. Want ook zonder strenge regeltjes ga jij je doelen halen, mits je het juiste doet uiteraard 😉

Inmiddels weet ik dat het in balans brengen van je hormonen onmisbaar is als jij af wilt van die eeuwige trek in zoetigheid, die paar kilo wilt afvallen én weer echt trots wilt zijn op jezelf.

Omdat Jij en je hormonen 1 jaar bestaat heb ik iets leuks bedacht, alleen wat ik je wil vertellen past niet in een blog…

Omdat ik het jou ook zó gun om niet meer constant aan eten te denken, eindelijk die kilo’s af te vallen, definitief vaarwel te zeggen tegen die moodswings en opgeblazen buik geef ik op zondag 7 januari om 20:00 uur een gratis masterclass. In deze masterclass vertel ik je wat je hormonen te maken hebben met die eeuwige trek in zoetigheid én wat je daaraan kunt doen. Ik geef je handige tips, die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven zodat jij weer kunt gaan stralen.
En…..surprise, surprise…..voor alle deelnemers aan de masterclass heb ik een leuke verrassing!

Omdat ik het jou, net zoals al die andere dames die ik al heb mogen coachen, zo gun om weer de beste versie van jezelf te worden zou ik het super leuk vinden als je je aanmeldt.

Kun je niet op zondag 7 januari om 20:00 uur?
No problem, dan krijg je een terugkijk link.

Aanmelden? Klik dan hier

En zoals je misschien wel weet, hou ik enorm van quotes en deze vind ik op 1 januari wel een hele mooie als afsluiter van deze blog😉

Today is the first blank page of a 365 page book, write a good one!

Liefs,
Mariska